Sleeplessly Reaping Partisan - Better Living Through Prosac.

Mixa och matcha

Nu har jag nått åldern där jag måste ha läsglasögon. Och eftersom jag har haft perfekt syn fram tills nu har det varit en chock faktiskt. Hade ingen aning om hur bökigt det är att inte kunna läsa ens den allra kortaste text utan läsglasögon. Jag har till exempel vaknat mitt i natten och ska kolla på telefonen hur mycket klockan är och kan inte för mitt liv se vad det står. Så då måste jag treva runt och leta efter glasögonen innan jag kan se de små siffrorna som står där. Så läsglasögon är min räddning helt klart. Skulle inte klara mig utan dem. Dessutom  finns de ju i så många olika färger och mönster nu jag har köpt på mig en hel kollektion. Jag har till och med köpt flera färger så att jag kan matcha och mixa som jag vill. Ett par för varje outfit. Det är min stil.